.

.

WattStopper DSW-301-W Вработување Сензор, 120 VAC, Пасивни Инфраред/Ултразвучно Сензор, 525/200 sq-ft Покриеност, 180 сте

WattStopper DSW-301-W Вработување Сензор, 120 VAC, Пасивни Инфраред/Ултразвучно Сензор, 525/200 sq-ft Покриеност,

DEN 2603.04

Залиха
Достапно за вашата нарачка

Watt Stopper Вработување Сензор, 120 VAC, Пасивни Инфраред/Ултразвучно Сензор, 525/200 sq-ft Покриеност, 180 сте Гледање, од 5 до 30 минути Задоцнување, LED Светилка, 50/60 Hz Одговор, Летање Водат, Прирачник ЗА Контрола на Производството, Површината Планината, 35 сте C, Пластика, Бела, 2.73 во H x 1.75 во W x 1.81 во D.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата