.

.

Виктор Технологии 0330-0178 Серија 1 Тип 218 Пропан/Природен Гас Сечење Совет, 3 Метал Дебелина, Големина 4

Виктор Технологии 0330-0178 Серија 1 Тип 218 Пропан/Природен Гас Сечење Совет, 3 Метал Дебелина, Големина 4

DEN 1045.20

Залиха
Достапно за вашата нарачка

Метал дебелина : 3", големина : 4. Сечење на Кислород : 40/50 psig, 210/250 SCFH.Загрејте Кислород : 44/240 SCFH.Гориво : 6/9 psig, 22/110 SCFH.БРЗИНА : 8/11 IPM, kerf ширина : 0.12. Виктор Серија 1, тип 218 сечење совет.Пропан/Природен Гас употреба.Се користи за deseaming, scarfing, gouging, заварување подготовка, отстранување на неисправен завари, перење заковки.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата