.

.

KFidFran PTFE Цевка 4.9 Ft - ID 4mm X OD 6mm Одговара 3мм Филамент за 3D Печатач Транспарентен(PTFE-Schlauch 4.9 Ft - ID 4mm X АД 6mm Одговара 3мм Филамент за 3D-Транспарентен дракер ...

KFidFran PTFE Цевка 4.9 Ft - ID 4mm X OD 6mm Одговара 3мм Филамент за 3D Печатач Транспарентен(PTFE-Schlauch

DEN 854.40

Залиха
Достапно за вашата нарачка

Одговара за Anet, Rep Rap, Prusa, Mendel Max 3 D печатач,исто така,да одговара за повеќето вид на 3 D печатари.Тоа е квалитет, лизгава, и цврсти доволно да се одржи убаво kink слободни лак од екструдер на hotend.Го намалува "шаване соба," или закопчување, во внатрешноста на цевката, овозможувајќи ви да печатите флексибилни filaments.Одговара за 3мм со вжарено; Должина : 1.5 Метар / 4.92 Нозе; Внатрешен Дијаметар (ID) : 4mm; Надворешниот Дијаметар (OD) : 6mm.(Passend für 3мм со Вжарено; Länge : 1,5 Метар / 4,92 Fuß; Innendurchmesser (ID) : 4 mm; Außendurchmesser (OD) : 6 mm.Пакет Содржина : 1 x 3 D Печатач Цевка.(Packungsinhalt : 1 x 3 D-Druckerrohr.KFid Fran PTFE Цевка 4.9 Ft - ID 4mm X OD 6mm Одговара 3мм Филамент за 3 D Печатач Transparent Application : Тоа беше развиена специјално за 3мм филамент со исклучително прецизна внатрешен дијаметар.Широко се користи во електроника, хемикалии и индустриски,итн.Спецификација : Боја : Transparent Material : PTFELength : 1.5 Метар / 4.92 Feet Inner Дијаметар (ID) : 4mm Outer Дијаметар (OD) : 6mm Package Содржина : 1 x 3 D Печатач Tube Description во German PTFE-Schlauch 4.9 Ft - ID 4mm X АД 6mm Одговара 3мм Филамент за 3 D-Дракер .. Transparent Passend für Anet, Rep Rap, Prusa, Mendel Max 3 D-Дракер .. и für die meisten 3 D-Дракер .. geeignet.Es ist hochwertig, rutschig und steif genug, um einen schönen knickfreien Lichtbogen vom Екструдер zum Hotend aufrechtzuerhalten.Reduziert ден "Wackelraum" oder das Knicken во дер Röhre, sodass Sie флексибилни Filamente drucken können.Passend für 3мм со Вжарено; Länge : 1,5 Метар / 4,92 Fuß; Innendurchmesser (ID) : 4 mm; Außendurchmesser (OD) : 6 mm.Packungsinhalt : 1 x 3 D-Druckerrohr.

Кон својствата

Color:
Transparent
Material:
PTFE
Length:
1.5 Meter / 4.92 Feet
Inner Diameter (ID):
4mm
Outer Diameter (OD):
6mm
Package Content:
1 x 3D Printer Tube :
Description in German :
PTFE-Schlauch 4.9Ft - ID 4mm X AD 6mm Fit 3mm Filament für 3D-Drucker Transparent :
Passend für Anet, RepRap, Prusa, MendelMax 3D-Drucker, auch für die meisten 3D-Drucker geeignet. :
Es ist hochwertig, rutschig und steif genug, um einen schönen knickfreien Lichtbogen vom Extruder zum Hotend aufrechtzuerhalten. :
Reduziert den Wackelraum oder das Knicken in der Röhre, sodass Sie flexible Filamente drucken können. :
Passend für 3mm Filament; Länge:
1,5 Meter / 4,92 Fuß; Innendurchmesser (ID)
Packungsinhalt:
1 x 3D-Druckerrohr.
Најдобри предлози во категоријата