.

.

EBD-A20H Електронски Полните Батеријата за Напојување Капацитет Раководител Задолжен Тестер на Истовар Опрема Празнење Метар капацитетот на батеријата тестер аа

EBD-A20H Електронски Полните Батеријата за Напојување Капацитет Раководител Задолжен Тестер на Истовар Опрема

DEN 3369.12

Залиха
Достапно за вашата нарачка

Капацитетот на батеријата Тест-Ова тестер е дизајниран да празнење широк спектар на батерии, вклучително и nimh, nicd, lipo, животот и бп, како и капацитетот тест.Преносни моќ банка на тест-Ова тестер поддржува утовар и истовар на преносни моќ на банките, како и капацитет за тестирање.LCD дисплеј : напон, струја, капацитет, време и така на тест податоци.Конекција : четири-жица откривање, напон и струја канал посебна жици, за да се обезбеди мерење на точност.Моќта на Тестирање-Овој тестер поддржува тестирање и стареењето на различни видови на dc напојување.EBD-A20 H Електронски Полните Батеријата за Напојување Капацитет Раководител Задолжен Тестер на Истовар Опрема Празнење Метар капацитетот на батеријата тестер aa Features : Капацитетот на Батеријата Тест-Ова тестер е дизајниран да празнење широк спектар на батерии, вклучително и nimh, nicd, lipo, животот и бп, како и капацитетот тест.Преносни моќ банка на тест-Ова тестер поддржува утовар и истовар на преносни моќ на банките, како и капацитет за тестирање.Моќта на Тестирање-Овој тестер поддржува тестирање и стареењето на различни видови на dc напојување.Конекција : четири-жица откривање, напон и струја канал посебна жици, за да се обезбеди мерење accuracy LCD се прикаже : напон, струја, капацитет, време и така натаму тест data Specification : Напојување : DC 12 V / 1 Avoltage опсег : 0-30.00 v, лизгачки 0.01 vcurrent опсег : 0.10-20.00 а, чекор 0.01 a (тековна автоматски поставена во согласност со енергија граници)за испуштање на владата : DSC-CC : Празнење на батерии во постојан струја, поддршка за тестирање на капацитетот на батеријата или тековна од напојување.DSC-CP : празнење на батерии во константна енергија, за постојана употреба на опрема-како користите или тест моќ.напон на точноста : помеѓу 0-4.5 v, 0.003 v, ± 0.5%, помеѓу 4.5-30 v, 0.01 v, ± 0.5%.тековната точност : 0.20-20.00 а, 0.01 a, 0.5%.детекција на капацитетот : 100ah, 0.1 ahdischarge моќ : континуирана оценка е 180 w и моментален моќ би можела да достигне 200 wfour линии : напон и посебна тековна канали за високо тест accuracy LCD се прикаже : напон, струја, време, капацитет, енергија, енергија и сл.pc врска : тестер да се поврзете на компјутер преку еден кабел назначени USB-TTL (со песок socket) за повеќе функции, како што се графици, калибрација, ажурирање на фирмверот, и тест циркулација.Пакетот Вклучува : 1x A20 H батеријата tester2x тест cable1x USB да TTL сериски cable1x12 V1 A напојување.забелешка : ве Молиме.

Кон својствата

Power supply:
DC 12V / 1A
voltage range:
0-30.00 v, sliding 0.01 v
current range:
0.10-20.00a, step 0.01a (current automatically adjusted according to energy limits)
discharge mode:
DSC-CC:
Discharging batteries at a constant current, support testing the capacity of the battery or current from power supplies.
DSC-CP:
discharging batteries at constant power, for constant use of equipment-like use or test power.
voltage accuracy:
between 0-4.5 v, 0.003 v, ± 0.5%, between 4.5-30 v, 0.01 v, ± 0.5%.
current accuracy:
0.20-20.00a, 0.01a, 0.5%.
detection of capacity:
100ah, 0.1ah
discharge power:
continuous rating is 180 w and instantaneous power could reach 200 w
four lines:
voltage and separate current channels for high test accuracy
LCD display:
voltage, current, time, capacity, energy, energy and etc.
pc connection:
the tester can connect to a computer via a cable designated USB-TTL (with sand socket) for more functions, such as graphics, calibration, firmware update, and test circulation.
Package Includes:
1x A20H battery tester
2x test cable :
1xUSB to TTL serial cable :
1x12V1A power supply. :
note:
Please
Најдобри предлози во категоријата