.

.

H+B ELPARTS 70505119 Прекинувачи

H+B ELPARTS 70505119 Прекинувачи

DEN 2263.20

Залиха
Достапно за вашата нарачка

Бидете сигурни дека тоа одговара на вашиот автомобил со користење на дел пронаоѓач погоре : "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.3 MHHK 1983/08 1987/06 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.6 PN 1986/10 1992/12 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.6 RF 1986/02 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.6 EZABNHM (Lndereinschrnkungen beachten) 1983/08 1992/07 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GTI G60 Syncro 1 HPG 1988/08 1991/12 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 RH 1986/08 1990/01 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 Syncro GXGU 1986/02 1991/07 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 јас Мачка GXRP 1987/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 Syncro 1 P 1988/08 1991/07 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GTI Мачка PC 1987/01 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GTI DXEVGZPB (Lndereinschrnkungen beachten) 1983/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GTI 16 V ПЛ 1986/02 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GTI 16 V KR 1986/02 1990/06 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GTI G60 СТР 1990/04 1991/07 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.6 D JPME (Lndereinschrnkungen beachten) 1983/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.6 ТД JRMF (Lndereinschrnkungen beachten) 1983/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.6 ТД RASB 1989/04 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.6 ТД 1 V 1989/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" CORRADO (53 I) 1.8 G60 СТР 1988/09 1993/09 "ФОЛКСВАГЕН" CORRADO (53 I) 2.0 јас 16 V 9 A 1991/08 1995/12 "ФОЛКСВАГЕН" CORRADO (53 I) 2.9 VR6 ABV 1991/08 1995/12 "ФОЛКСВАГЕН" CORRADO (53 I) 1.8 16 V KR 1989/04 1992/07 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.3 Мачка MHNZ2 G 1986/06 1992/12 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GTI RD 1985/08 1987/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GXHVGU (Lndereinschrnkungen beachten) 1984/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 јас Мачка Syncro RP 1987/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.6 D 1983/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.3 НУ 1985/08 1987/12 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.3 GT 1983/08 1986/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.0 GN1983/11 1985/08 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.0 HZ 1985/08 1991/10 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 1.8 GTI HTRV 1985/01 1985/07 "ФОЛКСВАГЕН" ГОЛФ II (19 E, 1 G1) 2.H+B Gebläseschalter, Heizung/Lüftung.Возилото Опрема за возила со клима уред.herth+buss Elparts - специјалист во возило electrics висок квалитет делови : .Подолу е примерок на сите компатибилен автомобили за овој дел.

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата