.

.

ASHATA ESP32 Безжична Комуникација Модул, Bluetooth Модул за Развој на Одборот за TTGO Т-Повик V1.3 ESP32, за ESPRESSIF-ESP32

ASHATA ESP32 Безжична Комуникација Модул, Bluetooth Модул за Развој на Одборот за TTGO Т-Повик V1.3 ESP32,

DEN 760.80

Залиха
Достапно за вашата нарачка

Овој производ е направен од висок квалитет на PCB материјал, силни и издржливи.Усвојување на високо спецификација занает, внимателно заварување, прецизни дупка позиција, заврши функции.Во согласност со препораките на FCC/CE-ЦРВЕНА/IC/TELEC/KCC/SRRC/NCC Wi Fi стандарди, комуникација растојание до 300 метри.За ESPRESSIF-ESP32240 MHz Xtensa еден/dual-core 32-битна LX6 микропроцесори за стабилна работа и моќни перформанси.Тоа е многу лесно да се инсталира и не бара посебно сложени операции.Спецификација : Материјал : PCB Хардверски Спецификации : Чипсет : За ESPRESSIF-ESP32 240 MHz Xtensa еден/dual-core 32-битна LX6 микропроцесори Флеш : За QSPI флеш 4 MB / PSRAM 8 MB SRAM : 520 k B SRAM Копчето : Ресетирање на USB на TTL : CP2104 Модуларен Интерфејс : UART, SPI, SDIO, I2 C, ПРЕДВОДЕНА PWM, ТВ PWM, I2 S, IRGPIO, capacitor допре сензорот, ADC, DACLNA пред-засилувач На-табла Часовник : 40 MHz кристално осцилатор Работен Напон : 2.7 V-3.6 V Работат на струјата : За 70m A Ноќна Струја : Околу. 300u A SIM Картичка : Само поддржува Нано SIM картичка Напојување Спецификации : Напојување : USB 5 V/1А Полнење на струјата : 500m A Батерија : 3.7 V литиум батерија JST Конектор : 2 Pin 1.25 mm/0.05 инчен USB : Тип-C Wi-Fi Стандард : FCC/CE-ЦРВЕНА/IC/TELEC/KCC/SRRC/NCC(За ESP32 чип) Протокол : 802.11 b/g/n (802.11 n, брзина до 150 Mbps) A-MPDU и-MSDU полимеризација, поддршка 0.4 µS Заштита интервал на Фреквенција на Опсегот : 2.4 GHz-2.5 GHz (2400 M-2483.5 M) се Пренесува Моќност : 22d Bm Комуникација на Далечина : Прибл. 300м/984.25 ft Bluetooth Протокол : Исполнат bluetooth v4.2 BR/EDR и РАНЛИВИТЕ стандард на Радио Фрекфенција : Со -97d Bm чувствителност NZIF приемник Класа-1, Класа-2&Класа-3 emitter AFH Аудио Фреквенција : CVSD&SBC аудио фреквенција Софтверска Спецификација : Wi-Fi Режим : Станица/Soft AP/Soft AP+Станица/P2 P Безбедносен Механизам : WPA/WPA2/WPA2-Enterprise/WPS Encryption Type : AES/RSA/ECC/ША Firmware Надградба : UART download/OTA(Преку мрежа/домаќин да преземете и да ја напишете фирмверот) Развој на Софтвер : Поддршка cloud server развој /ПАКЕТИ за корисникот фирмверот развој Вмрежување Протокол : IPv4, IPv6, SSL, TCP/UDP/HTTP/FTP/MQTT Корисник Конфигурација : ВО + Инструкциското множество, cloud server, за Android/i OSapp оперативен СИСТЕМ : За Free RTOS Пакет Листа : 1 x Модул 1 x Моќ Кабел 2 x Pin 1 x FPC Антена.

Кон својствата

Material:
PCB
Hardware Specifications:
Chipset:
For ESPRESSIF-ESP32 240MHz Xtensa single-/dual-core 32-bit LX6 microprocessor
Flash:
For QSPI flash 4MB / PSRAM 8MB
SRAM:
520 kB SRAM
Button:
Reset
USB to TTL:
CP2104
Modular Interface:
UART, SPI, SDIO, I2C, LED PWM, TV PWM, I2S, IRGPIO, capacitor touch sensor, ADC, DACLNA pre-amplifier
On-board Clock:
40MHz crystal oscillator
Working Voltage:
2.7V-3.6V
Working Current:
About 70mA
Sleep Current:
Approx. 300uA
SIM Card:
Only supports Nano SIM card
Power Supply Specifications:
Power Supply:
USB 5V/1A
Charging Current:
500mA
Battery:
3.7V lithium battery
JST Connector:
2Pin 1.25mm/0.05inch
USB:
Type-C
Wi-Fi Standard:
FCC/CE-RED/IC/TELEC/KCC/SRRC/NCC(For ESP32 chip)
Protocol:
802.11 b/g/n (802.11n, speed up to 150Mbps) A-MPDU and A-MSDU polymerization, support 0.4μS Protection interval
Frequency Range:
2.4GHz-2.5GHz (2400M-2483.5M)
Transmit Power:
22dBm
Communication Distance:
Approx. 300m/984.25ft
Bluetooth Protocol:
Meet bluetooth v4.2BR/EDR and BLE standard
Radio Frequency:
With -97dBm sensitivity NZIF receiver Class-1, Class-2&Class-3 emitter AFH
Audio Frequency:
CVSD&SBC audio frequency
Software Specification:
Wi-Fi Mode:
Station/SoftAP/SoftAP+Station/P2P
Security Mechanism:
WPA/WPA2/WPA2-Enterprise/WPS
Encryption Type:
AES/RSA/ECC/SHA
Firmware Upgrade:
UART download/OTA(Through network/host to download and write firmware)
Software Development:
Support cloud server development /SDK for user firmware development
Networking Protocol:
IPv4, IPv6, SSL, TCP/UDP/HTTP/FTP/MQTT
User Configuration:
AT + Instruction set, cloud server, for Android/iOSapp
OS:
For FreeRTOS
Package List:
1 x Module :
1 x Power Cable :
2 x Pin :
1 x FPC Antenna :
Најдобри предлози во категоријата