.

.

E Клип Надворешни Задржувајќи Прстен 3/8 (Пакување од 1,250 компјутери)

E Клип Надворешни Задржувајќи Прстен 3/8 (Пакување од 1,250 компјутери)

DEN 1809.60

Залиха
Достапно за вашата нарачка

Произведено во Италија од страна на BENERI С. п.Европски Лидер на Задржување на Прстените.Дистрибуиран од страна на Брзо-n-rs , ДОО наоѓа во Далас Тексас.IATF 16949 Квалитет, Сертификација / ISO 9001 : 2008. Прстен : Бунари Со Дијаметар 3/8", Дебелина 0.035", Слободни Дијаметар 0.66".Мило : Дијаметар 0.303", Ширина 0.039", Длабочина 0.036".Произведено во Италија од страна на BENERI С. п.Европски Лидер на Задржување на Прстените, кои се Распределуваат од страна на Брзо-n-rs , ДОО наоѓа во Далас Тексас, IATF 16949 Квалитет, Сертификација / ISO 9001 : 2008, Прстен : Бунари со Дијаметар 3/8", Дебелина 0.035", Слободни Дијаметар 0.66", Ритам : Дијаметар 0.303", Ширина 0.039", Длабочина 0.036".

Кон својствата

Најдобри предлози во категоријата